Te Koop onovertroffen bouwkavel


Onovertroffen BOUWKAVEL

Van ruim 11.000 m2 gelegen nabij snelweg A1 (Amersfoort – Amsterdam) en toegang tot 't Gooi; Mogelijkheid tot creëren van een wellness en/of countryclub van circa 2.100 m2 nieuwbouw; Uitstekend bereikbaar met auto en voorzien van voldoende parkeren op eigen terrein.


Locatie

De bouwkavel is gelegen op een unieke locatie langs de snelweg A1(Amersfoort – Amsterdam). De kavel voorziet in een de mogelijkheid tot het creëren van een nieuwbouwproject van circa 2.100 m2 bvo, verdeeld over 2 bouwlagen en een kelder, met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De locatie is gelegen direct naast de golfbaan “de Goyer” in Eemnes. In de nabijheid van het charmante en pittoreske centrum van Laren. In de directe nabijheid bevinden zich dan ook vele voorzieningen waaronder verschillende restaurants en het grootste aanbod diverse winkels in 't Gooi. Naast het perceel is het Goois Natuur Reservaat gelegen en een mooie fietsroute voert u direct naar
Laren.


Bereikbaarheid

De bouwkavel ligt zeer nabij de afrit van de A1 naar de Rijksweg. De ingang van het terrein bevindt zich aan de Goyergracht Zuid 11, De op- en afritten (in beide richtingen) liggen op ongeveer 300 meter afstand.


Belegging

Het kavel is uiteraard een uitstekend beleggingsobject. Waardevast door de locatie en mogelijkheden. In deze tijd van negatieve rente een uitgelezen kans om waardevast te beleggen.


Koopsom

€ 2.450.000,- (kosten koper) (eventueel) te vermeerderen met BTW.


Bestemming

Agrarisch en recreatieve bestemming. In de vigerende kernrandzone visie is opgenomen dat hier een wellness en/of countryclub gerealiseerd mag worden.


Kadastrale gegevens

Eemnes L 766 groot 52 a 24 ca
Eemnes L 678 groot 32 a 65 ca
Eemnes L 764 groot 26 a 54 ca


Huidige gebruik

Op het kavel is momenteel een hoveniersbedrijf gevestigd, maar zal vrij van huur en gebruik en ontruimd worden opgeleverd.


Kosten

De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper.


BTW

Levering van de bouwkavel geschiedt in de BTW sfeer.


Notaris

Nader door koper te bepalen.


Waarborgsom

Koper dient binnen twee weken na ondertekening van de koopakte een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom over te maken op de derdengeld rekening van de betrokken notaris.


Baten en lasten

Verrekening van de baten en lasten voor zover het betreft de eigendom van de onroerende zaak per datum eigendomsoverdracht.


Koopakte

Voor vastlegging van de koopovereenkomst zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van verkoper.


Voorbehoud

Verkoper behoud zich het recht van gunning voor.


Aanvaarding

In overleg, op korte termijn.